top of page
Logo Jei's.png

JEI'S als toonaangevend bedrijf in Italiaanse bedrukte breigoederen creëert Lety srl originele collecties met de fijnste garens. Het merk gebruikt 100% kasjmier, extra fijne merino in de winter, 100% katoen en katoen en zijde in de zomer. De keuze voor extra fijne garens is een essentiële stilistische keuze, omdat het de creatie mogelijk maakt van zeer dunne kledingstukken met draagbaarheid waar vrouwen dol op zijn.

JEI'S collectie

JEI's is gespecialiseerd in breigoed. De keuze voor extra fijne garens is een essentiële stilistische keuze, omdat het de creatie mogelijk maakt van zeer dunne kledingstukken met draagbaarheid waar vrouwen dol op zijn. Fijne merinos in de wintercollecties en kantoor en zijde in de zomercollecties.

JEI'S verkooppunt Leeuwarden

Bent u op zoek naar het verkooppunt van de JEI'S collectie? Art Nouveau is bovendien het enige verkooppunt van JEI'S in het Noorden. In de sfeervolle winkel met huiselijke sfeer kunt u op uw gemak een greep uit de collectie van JEI'S bewonderen. De medewerkers bieden u een extra stukje service. Naar wens adviseren zij u over de kleding en geven ze u tips. Heeft u vragen over de collectie of over de winkel? Dan kunt u Art Nouveau ten alle tijden een e-mail sturen of telefonisch benaderen via het volgende nummer: 058-2155265. Graag tot ziens bij Art Nouveau in Leeuwarden.

bottom of page