Tricot Chic is gespecialiseerd in prachtig breigoed. Knitwear, broeken, (winter)jassen, jurken, blouses en jasjes. Allemaal ‘Made in Italy’ van het begin tot einde. Gericht, met een slanke en zeer dynamische structuur, op internationale markten zoals Noord-Europa, Rusland, de VS, Japan. Tricot Chic bevestigt haar modemerkidentiteit die geavanceerde trends combineert met design, creativiteit en hoge kwaliteit in een zeer originele mix.

Tricot Chic collectie

Tricot Chic is opgericht in 1972 als fabrikant van confectiekleding gespecialiseerd in breigoed. Sindsdien is de "knowhow" van Tricot Chic alleen maar verbeterd, maar nog steeds worden de machines handmatig bediend en maakt men gebruik van de fijnste garens, in verrassende combinaties en technische stoffen, kostbare veters, geperforeerd leer en extreem zacht nep bont.

Tricot Chic verkooppunt Leeuwarden

Bent u op zoek naar het verkooppunt van de Tricot Chic collectie? Art Nouveau is bovendien het enige verkooppunt van Tricot Chic boven de stad Amsterdam. In de sfeervolle winkel met huiselijke sfeer kunt u op uw gemak een greep uit de collectie van Tricot Chic bewonderen. De medewerkers bieden u een extra stukje service. Naar wens adviseren zij u over de kleding en geven ze u tips. Heeft u vragen over de collectie of over de winkel? Dan kunt u Art Nouveau ten alle tijden een e-mail sturen of telefonisch benaderen via het volgende nummer: 058-2155265. Graag tot ziens bij Art Nouveau in Leeuwarden.