top of page
Beatrice B logo.jpg

Plissé spa is het Italiaanse modehuis met Beatrice .B in de portefeuille. Het hoofdkantoor huisvest zowel het stijlbureau, de modellering, de prototyping, het productieknippen als de commerciële en administratieve afdelingen. Deze ‘in-huis’ bedrijfsfilosofie maakt dat er volledige controle is over het product, de kwaliteit en de esthetiek. Er is een verenigd team dat samenwerkt om een made-in-Italy product te creëren.

Beatrice .B collectie

‘Eigentijdse elegantie is de uitdrukking die het gewone buitengewoon maakt’. In een tijdperk van hectische globalisering en sterk digitaal nomadisme stelt Beatrice .B een terugkeer voor naar het concept van 'thuis' als een plek die uitdrukking geeft aan verbondenheid, zelfzorg en positieve sensaties, waarbij de jurk wordt uitgedrukt als een object dat comfort en elegantie combineert. Maar Beatrice .B heeft ook prachtige jassen, truien, broeken en accessoires in haar collectie.

Beatrice .B verkooppunt Leeuwarden

Voor een greep uit de collectie van Beatrice .B loopt u bij Art Nouveau binnen in Leeuwarden. Wilt u meer informatie over de collectie? Stel deze vragen dan gerust, wij staan te allen tijde voor u klaar. U kunt ons een e-mail sturen of ons telefonisch benaderen via het volgende nummer: 058-2155265 of u kunt uiteraard onze winkel binnenstappen. Wij helpen u graag verder. Graag tot ziens bij Art Nouveau!

bottom of page