top of page
Beate logo website.jpg

Bent u op zoek naar hoge kwaliteit kleding voor dames? Dan sluit de kwalitatieve kleding van het merk Beate Heymann streetcouture daar perfect op aan. Binnen de collectie van Beate Heymann treft u prachtige stofcombinaties aan in vooral jasjes, broeken, (winter)jassen, blouses en accessoires. Kom gerust eens langs om de collectie te bekijken en te passen. De kleding van Beate Heymann varieert van maat 36 tot en met maat 46.

Beate Heymann collectie

Het label Beate Heymann staat voor hoge kwaliteit en uitstekende service. Haar kleding is bedoeld voor de stijlvolle vrouw vol vertrouwen. De mooie snit, het fantasierijke materiaal en de composities van stof domineren de collecties. Veel details en geharmoniseerde accessoires geven een nadruk op het geheel. Naast het uiterlijk is het welzijn en draaggemak fundamenteel voor de ontwerpster. De klant moet niet alleen het werk van de ontwerpster zien, maar ook voelen op de huid.

Beate Heymann verkooppunt Leeuwarden

Art Nouveau is in Friesland het enige verkooppunt van dit mooie merk Beate Heymann. Stap gerust eens de winkel binnen om de collectie te bekijken. Heeft u vragen over de Beate Heymann collectie of over de winkel of wilt u meer informatie over de collectie? Dan kunt u een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen door te bellen naar: 058-2155265. Graag tot ziens bij Art Nouveau.

bottom of page