top of page

ART NOUVEAU MERKEN LEEUWARDEN

Bij Art Nouveau in Leeuwarden vindt u de mooiste dameskleding van hoge kwaliteit. Al 28 jaar richt de winkel zich op het midden- en hogere segment en bieden zij een breed aanbod aan diverse stijlen en maten. De maten variëren van maat 36 tot en met maat 46. Of u nu graag sportief gekleed gaat of juist klassiek of artistiek; u vindt uw nieuwe outfit bij Art Nouveau. Het verkoopteam helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. 

De luxe merken van Art Nouveau

Art Nouveau verkoopt verschillende merkkleding waaronder:


HIGH LEEUWARDEN

HIGH is een merk met niet alledaagse dames couture van Claire Campbell. Zij wordt, binnen het hedendaags kledingontwerpen, erkend als toonaangevend creatief talent. Design, kwaliteit en draagbaarheid zijn de belangrijkste merkwaarden. Een verademing in de hedendaagse mode-scene. De totale collectie van HIGH valt op door de vele uitgewerkte details in de knitwear, de jeans, jasjes en jurken. De kleding van HIGH varieert van maat 34 tot en met maat 42.

high.jpg

BEATE HEYMANN LEEUWARDEN

Bent u op zoek naar hoge kwaliteit kleding voor dames? Dan sluit de kwalitatieve kleding van het merk Beate Heymann streetcouture daar perfect op aan. Binnen de collectie van Beate Heymann treft u prachtige stofcombinaties aan in vooral jasjes, broeken, (winter)jassen, blouses en accessoires. Kom gerust eens langs om de collectie te bekijken en te passen. De kleding van Beate Heymann varieert van maat 36 tot en met maat 46.

Beate logo website.jpg

HANNES ROETHER LEEUWARDEN

Hannes Roether, de ontwerper en tevens naamgever, is een ‘easy going’ kosmopoliet. In 2005 richtte hij zijn eigen merk op, toen alleen nog met een herencollectie. In 2007 startte hij een samenwerking met zijn vrouw Nicky Wendt. De collecties van Hannes Roether staan bekend om de ijzersterke knitwear die u bij Art Nouveau vooral terugziet in de vesten, truien en jurken. De kleding van Beate Heymann varieert van maat 36 tot en met maat 44.

Hannes logo_edited.png

Tricot Chic LEEUWARDEN

Tricot Chic is opgericht in 1972 en begon als specialist in breigoed. Made in Italy en staat bekend om verrassende combinaties van fijne garens, technische stoffen, kostbare veters, geperforeerd leer en extreem zacht bont.

Tricot chic logo.jpg

MARCCAIN LEEUWARDEN

Marc Cain is een wereldwijd opererend premiummerk voor damesmode met een eigen productiefaciliteit in Duitsland. Dus ‘Made in Europe’. Met de nieuwste technologie aan breimachines in eigen beheer kan Marc Cain 100% kwaliteit en pasvorm garanderen. Naast de ‘never out of stock’ basis collectie (‘essentials’) voert Marc Cain voor zowel zomer- als wintermode een uitgebreide totaalcollectie. Bovenkleding als shirts, blouses, jurken, maar ook truien, jassen, rokken en broeken horen bij dit uiterst brede assortiment. Verkrijgbaar in de maten 1 t/m 7 wat staat voor maat 34 tot en met maat 46.

MarcCain logo-2.jpg

MAXMARA LEEUWARDEN

MaxMara dankt haar naam aan Maramotti, de achternaam van de oprichter Achille die in 1951, net afgestudeerd in de rechten, besloot om zich te wijden aan haute couture; een familiale passie doorgegeven door zijn overgrootmoeder Marina Rinaldi. Zijn wens was om gefabriceerde dameskleding van hoge kwaliteit te produceren. Art Nouveau voert een totaal collectie van MaxMara weekend. Zo kunt u voor zowel zomer- als wintercollectie terecht voor broeken, shirts, jasjes, rokken en blouses en natuurlijke de geroemde jassen. Verkrijgbaar in de maat 36 tot en met maat 46.

Max-Mara-Logo.png

ML COLLECTIONS LEEUWARDEN

Voor een exclusief aanbod van ML Collections dameskleding bent u bij Art Nouveau in Leeuwarden aan het juiste adres. Binnen deze collectie treft u voornamelijk lange- en korte blazers met een vrouwelijke lijn aan. Maar met enige regelmaat kunt u ook terecht voor jurken, broeken en korte rokken in zowel de winter- als zomercollectie. De kleding van ML Collections is altijd van goede kwaliteit en is ontwikkeld voor de vrouw die houdt van tijdloze elegantie en hoog draagcomfort. De dameskleding van ML Collections varieert van maat 36 tot en met maat 46.

ML Collections logo-2.jpg

ANIA SCHIERHOLT

Anja Schierholt opent, na 15 jaar van allerlei omzwervingen en fantastische werkervaringen bij Beate Sturmer en Sonja Maroh, in 2017 haar eerste monostore de Mono 1, 80m2 gevuld met haar internationale modelabel ANIA SCHIERHOLT. Haar zeer persoonlijke signatuur – modern, elegant, casual, comfortabel en rustig – loopt al bijna negen jaar door al haar collecties. Anja's ontwerp en de planning van de collecties vindt plaats in het Heusteigviertel.

Ania Schierholt.jpg
bottom of page