top of page
Riani logo(1).jpg

De liefde voor materialen en stoffen van Jürgen Buckenmaier legde de basis voor het succes verhaal van Riani Bucki mode. Het succes van Riani ligt in de legendarische ‘Bucki Pants’( meer dan 100.000 keer verkocht). Hun belangrijkste focus ligt op perfecte snitten, verfijnde details en een ongeëvenaarde pasvorm voor de maten 32 tot 48. De prachtige stofcombinaties en geweldige pasvorm van broeken, vesten, blouses en tops maken Riani tijdloos en elegant.

Riani collectie

Jürgen Buckenmaier start in 1978 met het merk Riani vanuit zijn geboortedorp Schorndorf. Made in Germany dus! Ulrich Schulte neemt de rol van hoofdontwerper op zich. Hij geeft leiding aan een team van 11 creatievelingen en zijn kerntaak is het ontwikkelen van elke nieuwe collectie. De meeste stoffenleveranciers van RIANI zijn gevestigd in Italië en de exclusieve prints in onze collecties worden zowel in Italië als rechtstreeks in Duitsland gemaakt.

Riani maakt bewust gebruik van gerecycled katoen en polyester, maar ook steeds vaker wordt linnen van één van ’s werelds oudste gecultiveerde planten ingezet; vlas. RIANI Denim 3401 wordt bijvoorbeeld geproduceerd door een Italiaanse duurzame jeansfabrikant: de door een familie gerunde Candiani denimfabriek.Candiani staat bekend als het "groenste textielbedrijf in de blauwe wereld".

Riani verkooppunt in Leeuwarden

Heeft u vragen over de kleding van Riani of over onze winkel in Leeuwarden of wilt u meer informatie over de collectie? Stel deze vragen dan gerust, wij staan te allen tijde voor u klaar. U kunt ons een e-mail sturen of ons telefonisch benaderen via het volgende nummer: 058-2155265 of u kunt uiteraard onze winkel binnenstappen. Wij helpen u graag verder. Graag tot ziens bij Art Nouveau!

bottom of page