top of page

Giveaways

Hoe lastig is het om iemand te verrassen met een leuk cadeautje? Bij Art Nouveau vindt u verschillende modieuze giveaways. Leuk om jezelf cadeau te doen, maar zeker ook zo leuk om weg te geven als iemand jarig is. Denk ook eens aan moederdag of gewoon om iemand te verrassen die je dierbaar is.

Giveaway items

Tijdens de collectie inkoop door heel Europa wordt door Art Nouveau altijd gezocht naar leuk, verrassende en betaalbare giveaways. Art Nouveau heeft geen enorme collectie aan giveaways, maar wisselend en verrassend gevonden tijdens de inkoop. Denk maar eens aan een handstomer, fabric spray of een clothing brush van Steamery Stockholm. De Art Nouveau cadeaubonnen van verschillende prijsklassen behoren natuurlijk ook tot de mogelijkheden en zijn altijd voorradig.

Giveaway verkooppunt in Leeuwarden

Houd dus met enige regelmaat de giveaway pagina in de gaten of loop gewoon eens binnen in onze winkel in Leeuwarden. Heeft u vragen of bent u specifiek op zoek naar leuke giveaway? Dan kunt u een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen door te bellen naar: 058-2155265. Graag tot ziens bij Art Nouveau.

bottom of page