top of page

ACCESSOIRES

Naast kleding treft u een brede collectie aan accessoires bij Art Nouveau in Leeuwarden. U kunt hierbij denken aan: hoeden, petten, mutsen, hoofdbanden, kettingen, corrigerend ondergoed en shapewear. Al deze accessoires dragen bij aan het verfijnen van uw outfit.

ID Hats

In de collectie vindt u hoeden van het merk ID. Het hoofdkantoor van het merk is gevestigd in Nederland, waar Jos Verhoeven (CEO) en Marly Vroemen (hoed ontwerpster) geboren, getogen en getrouwd zijn. Inmiddels exporteert ID Hats hoofddeksels naar meer dan twintig landen wereldwijd. De bedrijfsmissie communiceert betrouwbaarheid, kwaliteit bewustzijn en bovenal respect jegens de klanten. ‘We willen onze klanten tevredenstellen door exclusieve, moderne en comfortabele hoeden te creëren. Allemaal gemaakt van superieure en ongebruikelijke materialen. Daarom blijven we kritisch op onszelf’: zegt Jos.

ID hats logo.jpg

Langani

Deze sieraden zijn gemaakt naar de kleuren en vormen uit de natuur, exclusieve materialen en zijn erg modieus. Elke vrouw heeft een persoonlijkheid - een individuele schoonheid - dat is haar eigen schat. Het juweel is een spiegelbeeld, het heeft een ziel, toont karakter, en benadrukt de individualiteit. Dit is wat Langani met de Black Pearl uniek maakt.

langani logo 2.jpg

Mirjam Nuver

Mirjam Nuver woont en werkt in Amsterdam. Mirjam ontwerpt en produceert hoeden sinds 1985. Zij is afgestudeerd als grafisch ontwerpster aan de Academie Beeldende Kunsten te Groningen. Dit is zichtbaar in het soms ongebruikelijke, grafische en sculpturele karakter van haar werk. Zij gebruikt traditionele materialen als haarvilt, sisal, panama, bandstro en dergelijke. De manier waarop deze materialen worden verwerkt is nieuw en innovatief. Er wordt vrijwel geen gebruik gemaakt van voor-gevormde houten mallen. Vormen ontstaan door uit de hand te vormen, materiaal in te knippen, naden te naaien, te vouwen, te kreuken of te rekken. De belangrijkste uitdaging voor Mirjam Nuver is de grens tussen originaliteit, draagbaarheid en de goede pasvorm van haar hoeden. Met een nieuwe hoedentaal probeert ze mensen te verleiden om weer hoeden te gaan dragen, niet alleen omdat etiquette en conventies er om vragen maar uit eigen keuze en uit verliefdheid op de hoed!

Mirijam Nuver logo.jpg

Spanx

Dit merk is ontstaan doordat Sara Blakely zelf had ervaren dat ondergoed niet altijd doet wat het zou moeten doen. In 2000 startte Sara haar merk Spanx. Een collectie shapewear waarmee elke vrouw haar gardrobe onzekerheden overwint. Ondertussen is Spanx uitgegroeid tot een wereldwijd succes met verkooppunten in meer dan 50 landen. Want elke vrouw heeft weleens ervaren hoe slecht zittend ondergoed voelt en wat het met je lichaam doet. Bij Spanx hebben ze er een levensmissie van gemaakt dit fenomeen uit te bannen. Spanx staat met hun shapewear dan ook voor het creëren van perfecte vrouwelijke silhouetten, zonder in te leveren op comfort. Upgrade je ondergoed collectie met de bh’s, bodysuits, camisoles, slips, dresses en tanktops van Spanx.

2000px-Spanx_logo.svg.png

Contact met Art Nouveau

Heeft u vragen over de accessoires of over de winkel in Leeuwarden of wilt u meer informatie over de collectie? Stel deze vragen dan gerust, de medewerkers staan ten alle tijden voor u klaar. U kunt ook een e-mail sturen of bellen naar: 058-2155265 of u kunt uiteraard de winkel binnenstappen. Graag tot ziens bij Art Nouveau!

bottom of page