top of page
2000px-Spanx_logo.svg.png

SHAPEWEAR

Dit merk is ontstaan doordat Sara Blakely zelf had ervaren dat ondergoed niet altijd doet wat het zou moeten doen. In 2000 startte Sara haar merk Spanx. Een collectie shapewear waarmee elke vrouw haar gardrobe onzekerheden overwint. Ondertussen is Spanx uitgegroeid tot een wereldwijd succes met verkooppunten in meer dan 50 landen.

Spanx collectie

Elke vrouw heeft weleens ervaren hoe slecht zittend ondergoed voelt en wat het met je lichaam doet. Bij Spanx hebben ze er een levensmissie van gemaakt dit fenomeen uit te bannen. Spanx staat met hun shapewear dan ook voor het creëren van perfecte vrouwelijke silhouetten, zonder in te leveren op comfort. Upgrade je ondergoed collectie met de bh’s, bodysuits, camisoles, slips, dresses en tanktops van Spanx.

Spanx verkooppunt in Leeuwarden

Voor een greep uit de collectie van Spanx shapeware loopt u Art Nouveau binnen in Leeuwarden. Wij bieden veel service in de warme, gezellige en huiselijke winkel in Leeuwarden. Wilt u meer informatie over de collectie? Stel deze vragen dan gerust, zij staan te allen tijde voor u klaar. U kunt een e-mail sturen of Art Nouveau telefonisch benaderen via het volgende nummer: 058-2155265. Graag tot ziens bij Art Nouveau!

bottom of page