top of page
high.jpg

HIGH is een merk met niet alledaagse dames couture van Claire Campbell. Zij wordt, binnen het hedendaags kledingontwerpen, erkend als toonaangevend creatief talent. Design, kwaliteit en draagbaarheid zijn de belangrijkste merkwaarden. Een verademing in de hedendaagse mode-scene. De totale collectie van HIGH valt op door de vele uitgewerkte details in de knitwear, de jeans, jasjes en jurken. De kleding van HIGH varieert van maat 34 tot en met maat 42.

HIGH collectie

HIGH wil met haar kleding hedendaagse klassiekers creëren in plaats van kleding van voorbijgaande aard. Zoals Claire Campbell zegt: “De HIGH-kleding en accessoires voor vrouwen stralen rust, elegantie en rijkdom uit. Deze traditie kan pas worden overgebracht als de kleding ook deel uitmaakt van het dagelijkse leven. Gedragen dus tijdens werk en privé.”

HIGH is een merk met een sterke eigen identiteit, dat de grillen van de vluchtige/ passerende mode weerstaat. Met zijn lichtheid van aanraking is HIGH een nieuwe en oorspronkelijke uitdrukking van het hedendaagse casual chic.

Terugkijkend naar de originele, met de hand gestikte, soft-dragende kleding, wil HIGH de kleding essentials maken tot hedendaagse klassiekers voor dagelijks gebruik. Gemaakt vanuit de overtuiging dat kleding bruikbaar moet zijn, van goede kwaliteit met een prachtig design. Tevens moet het er mooi uitzien, comfortabel zitten, flatteren en fijn en “fun” zijn om te dragen. Vandaar “HIGH Everyday Couture”.

HIGH verkooppunt Leeuwarden

Voor een brede greep uit de collectie van Claire Campbell loopt u Art Nouveau binnen in Leeuwarden. Art Nouveau is momenteel het grootste en enige verkooppunt van High in Friesland. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de High kleding? Dan kunt u een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen door te bellen naar: 058-2155265. Graag tot ziens bij Art Nouveau.

bottom of page