top of page
Max-Mara-Logo.png

MaxMara dankt haar naam aan Maramotti, de achternaam van de oprichter Achille die in 1951, net afgestudeerd in de rechten, besloot om zich te wijden aan haute couture; een familiale passie doorgegeven door zijn overgrootmoeder Marina Rinaldi. Zijn wens was om gefabriceerde dameskleding van hoge kwaliteit te produceren. Art Nouveau voert een totaal collectie van MaxMara weekend. Zo kunt u voor zowel zomer- als wintercollectie terecht voor broeken, shirts, jasjes, rokken en blouses en natuurlijke de geroemde jassen. Verkrijgbaar in de maat 36 tot en met maat 46.

MaxMara Weekend collectie

MaxMara heeft 9 hoofdmerken waaronder meer dan 60 verschillende collecties vallen. Art Nouveau verkoopt vooral MaxMara Weekend; de lijn met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Max van MaxMara staat voor maximaal. Een klassiek voorbeeld uit de collectie van MaxMara is de wollen-kasjmier double breasted jas uit 1982. Maar ook iconisch is de eerste prêt-à-porter-collectie voor vrouwen uit 1951. MaxMara staat bekend om de samenwerking met bekende modeontwerpers als Dolce & Gabbana, Emanuelle Khan en Karl Lagerfeld. In de loop der jaren, is de MaxMara Fashion Group, uitgegroeid tot een van de grootste mode-ondernemingen van Italië. De drie kinderen, van de in 2005 overleden Achille, runnen op dit moment het bedrijf.

MaxMara verkooppunt Leeuwarden

Kom de collectie van MaxMara Weekend bekijken in onze winkel in Leeuwarden. Heeft u vragen of bent u specifiek op zoek naar een item van de MaxMara Weekend collectie? Dan kunt u een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen door te bellen naar: 058-2155265. Graag tot ziens bij Art Nouveau.

bottom of page