top of page
Hannes logo.jpg

Hannes Roether, de ontwerper en tevens naamgever, is een ‘easy going’ kosmopoliet. In 2005 richtte hij zijn eigen merk op, toen alleen nog met een herencollectie. In 2007 startte hij een samenwerking met zijn vrouw Nicky Wendt. De collecties van Hannes Roether staan bekend om de ijzersterke knitwear die u bij Art Nouveau vooral terugziet in de vesten, truien en jurken. De kleding van Hannes Roether varieert van maat 36 tot en met maat 44.

Hannes Roether collectie

De collecties van Hannes Roether zijn altijd zeer herkenbaar van zijn ontwerphand. Het kledingmerk staat voor trendy, apart en shabby chic en staat garant voor een hoge kwaliteit en elegantie. De eerste indruk is eenvoudig, echter de bijzondere details en accenten vangen daarna de aandacht. De kleding is bij uitstek geschikt voor de bewuste vrouw die graag casual maar ook stijlvol gekleed gaat. Deze kleding is open-minded, maar bovenal anders dan de doorsnee damesmode.

De kleding van Hannes Roether wordt vervaardigd in Europa met eerlijke stoffen. Denk hierbij aan katoen, scheerwol en merino. De kledingstukken zijn daarnaast ook nog eens met natuurlijke verf gekleurd.

Hannes Roether verkooppunt Leeuwarden

Kom de collectie van Hannes Roether bekijken in onze winkel in Leeuwarden. Heeft u vragen of bent u specifiek op zoek naar een item van de Hannes Roether collectie? Dan kunt u een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen door te bellen naar: 058-2155265. Graag tot ziens bij Art Nouveau.

bottom of page