top of page
MarcCain logo-2.jpg

Marc Cain is een wereldwijd opererend premiummerk voor damesmode met een eigen productiefaciliteit in Duitsland. Dus ‘Made in Europe’. Met de nieuwste technologie aan breimachines in eigen beheer kan Marc Cain 100% kwaliteit en pasvorm garanderen. Naast de ‘never out of stock’ basis collectie (‘essentials’) voert Marc Cain voor zowel zomer- als wintermode een uitgebreide totaalcollectie. Bovenkleding als shirts, blouses, jurken, maar ook truien, jassen, rokken en broeken horen bij dit uiterst brede assortiment. Verkrijgbaar in de maten 1 t/m 7 wat staat voor maat 34 tot en met maat 46.

Marc Cain collectie

Leidraad voor de vormgeving van de collecties is de combineerbaarheid van de kleding. Marc Cain verstaat onder combineren niet alleen de perfect afgestemde outfit, maar vooral het subtiel samenkomen van ogenschijnlijk verschillende componenten. Tegenstellingen die bij elkaar gebracht worden en toch één beeld vormen. Cross Styling op een verfrissende wijze, die silhouetten en materialen samenbrengt. De spanning die daardoor ontstaat vormt een eigen, nieuwe definitie van het begrip ‘Look’; de ‘Marc Cain Look’. De Marc Cain vrouw leeft vandaag, is zelfbewust, open en nieuwsgierig.

Marc Cain verkooppunt in Leeuwarden

De mooiste Marc Cain kleding koopt u bij Art Nouveau in Leeuwarden. Kom gerust eens langs om onze uitgebreide collectie te bekijken en te passen. Bij vragen kunt u gerust een e-mail sturen of bellen naar het volgende nummer: 058-2155265. Graag tot ziens bij Art Nouveau in Leeuwarden!

bottom of page