top of page
images-2.jpeg
Yulyaffairs_Logo2-300x165.png

Ineke Otte

‘De natuur is mijn grote inspiratiebron’. ‘Het loopt als een rode draad door mijn leven’: aldus Ineke Otte. Ineke ziet een enorme uitdaging om steeds weer een verrassend draagobject te maken. Haar ongebreidelde energie en ideeën lijken een ogenschijnlijk eeuwig borrelende bron van inspiratie.

Yulyaffairs

Yuliya Hildebrand weet met haar liefdevol handgemaakte sieraden de vrouwelijke gratie en de unieke persoonlijkheid van elke drager te benadrukken. Want elk stuk van YULYAFFAIRS heeft niet alleen een bepaalde klasse, maar ook dat ene bijzondere!

Ineke Otte & Yulyaffairs collectie

Ineke Otte is een succesvol ontwerper van moderne mode-sieraden. Inspiratie is de prachtige kleurrijke natuur. Haar sieraden worden verkocht in vele museumshops, conceptstores, galeries over de hele wereld en dus ook bij Art Nouveau. Ineke heeft meerdere internationale AWARDS gewonnen.

Bij Yulyaffairs is elk stuk handgemaakt. De collecties zijn gericht op verfijnde, klassieke, moderne vrouwen, die hun individuele karakter benadrukken door de sieraden van YULYAFFAIRS als “een constante metgezel” te dragen.

Ineke Otten & Yulyaffairs verkooppunt Leeuwarden

De mooiste sieraden van Ineke Otte en Yulyaffairs koopt u bij Art Nouveau in Leeuwarden. Kom gerust eens langs om onze collectie te bekijken en te passen. Bij vragen kunt u gerust een e-mail sturen of bellen naar het volgende nummer: 058-2155265. Graag tot ziens bij Art Nouveau in Leeuwarden!

bottom of page