top of page
ML Collections logo-2.jpg

Voor een exclusief aanbod van ML Collections dameskleding bent u bij Art Nouveau in Leeuwarden aan het juiste adres. Binnen deze collectie treft u voornamelijk lange- en korte blazers met een vrouwelijke lijn aan. Maar met enige regelmaat kunt u ook terecht voor jurken, broeken en korte rokken in zowel de winter- als zomercollectie. De kleding van ML Collections is altijd van goede kwaliteit en is ontwikkeld voor de vrouw die houdt van tijdloze elegantie en hoog draagcomfort. De dameskleding van ML Collections varieert van maat 36 tot en met maat 46.

ML Collections

Marjans van Weeghel ontwerpt de kledinglijn en runt het modelabel ML Collections al voor meer dan 25 jaar. De elegante schouderlijn en de grote knopen op de jasjes is haar signatuur. Tijdens haar opleiding in couture werkte zij samen met ontwerpers zoals Frank Govers. ML Collections verrijkt de garderobe van iedere zelfbewuste vrouw met natuurlijk comfort, vrouwelijke lijnen, unieke stoffen en hoge kwaliteitsnormen. ML stukken zijn exclusief en portretteren tijdloze elegantie. “Inspiratie komt vaak uit ongewone textiele die elegante lijnen en stukken opleveren die elke stijl en figuur van de vrouwen complimenteren”: zegt Marjan. ML Collections wordt ontworpen en geproduceerd in Europa met een delicate aandacht voor detail.

ML Collections verkooppunt Leeuwarden

Voor een greep uit de collectie van ML Collections loopt u Art Nouveau binnen in Leeuwarden. Wij bieden veel service in de warme, gezellige en huiselijke winkel in Leeuwarden. Wilt u meer informatie over de collectie? Stel deze vragen dan gerust, zij staan te allen tijde voor u klaar. U kunt een e-mail sturen of Art Nouveau telefonisch benaderen via het volgende nummer: 058-2155265 of u kunt uiteraard de winkel binnenstappen. Wij helpen u graag verder. Graag tot ziens bij Art Nouveau!

bottom of page