Wilt u geholpen worden door een medewerkster naar keus?


Uit ervaring weten wij dat mode, kleur & stijl en bijbehorende keuzes alles te maken hebben met vertrouwen en het juiste gevoel. Deze zijn voor iedereen anders! Laat u daarom adviseren door een medewerkster naar keus.  

Art Nouveau stelt haar verkoopteam met grote zorg samen. Diversiteit en complementaire eigenschappen zijn daarin van groot belang. Als u een voorkeur heeft en flexibel bent in uw planning klik dan op "wie werkt wanneer?". Met deze service kunt u zelf bepalen wanneer u het liefst bij ons komt winkelen. 

Wilt u nog specifiekere service en aandacht? Dat kan! Ook buiten onze officiele winkeltijden kunt u bij ons terecht voor “winkelen op afspraak"

Zo kunt u, op afspraak, buiten sluitingstijd bij ons in de winkel terecht, maar wij komen ook graag bij u thuis (zie: verder op deze pagina). Bel naar de winkel voor de mogelijkheden en aanpak.

afbeelding
Winkelen op afspraak

 

Er is ons alles aan gelegen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en daarom bieden wij de mogelijkheid om te “winkelen op afspraak”

Wij kunnen ons goed voorstellen dat er momenten zijn dat u de exclusieve aandacht van een verkoopster naar keuze wilt. Voor die momenten kunt u een afspraak maken op een van de avonden door de week. Wij doen dan de winkel, speciaal voor u open. U kunt per mail of telefonisch een afspraak met ons inplannen.

Home shopping

afbeelding

 

Maar wij gaan nog verder met onze service. Wij komen ook bij u thuis met onze ‘HOME SHOPPING’ service.

Heeft u geen zin om in de winkel te komen, bent u slecht ter been of kunt u om andere redenen even niet het huis uit? Voor een nog persoonlijkere benadering komen wij gewoon bij u thuis.

Na een telefonisch consult maken wij voor u een keuze uit onze collectie en komen hiermee bij u thuis. Zelfs een grote pas-spiegel nemen wij mee.