afbeelding

 Welkom op onze site en dank voor uw interesse in Art Nouveau. Daar waar de Kleine Kerkstraat overgaat in de Nieuwestad vindt u onze winkel; Nieuwestad 41.

Op de fiets of lopend zijn wij makkelijk te bereiken. Maar ook als u met de auto komt kunt u makkelijk parkeren in de op 200 meter afstand gelegen, ruim opgezette, parkeergarage onder het Oldehoofster Kerkhof (max. € 8,- per dag).

Vanuit die parkeergarage loopt u door de kleine Kerkstraat naar onze bijzondere damesmodezaak. De kleine Kerkstraat is het best bewaarde winkel geheim van Leeuwarden. En, met de meer dan 30 speciaalzaken, in 2010 & 2012 niet voor niets verkozen tot de leukste winkelstraat. Aan het einde van dit straatje vindt u onze winkel.

Al 25 jaar richten wij ons op het midden- en hogere segment. Door een zeer breed aanbod van verschillende stijlen en maten (mt. 36 t/m 46) is het een paradijs voor iedere vrouw die gek is op mode. Sportief, klassiek of artistiek, elk kledingstuk kenmerkt zich door bijzonder ontwerp, speciale stoffenkeus en, zeker niet onbelangrijk, draagcomfort!

Wij hebben bijvoorbeeld de grootste Marccain collectie van Friesland. Maar ook voor been- en ondermode kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor Wolford en Spanx. Wij bieden een totaalpakket. In onze collectie vindt u namelijk naast onze schitterende kleding ook schoenen en accessoires (hoedjes, shawls, sieraden).

Onze winkel is een boetiek en kenmerkt zich door persoonlijke aandacht en service. U winkelt in een vertrouwde en ongedwongen sfeer, waarin wij veel tijd en aandacht voor u reserveren. U kleedt zich van top tot teen en tiptop onder één dak; ons dak! Leest u 
de reviews op deze site en laat u overtuigen.

Onze 
professionele verkoopsters/adviseurs hebben allemaal een schat aan ervaring. Met hun kennis van stoffen, kleur en stijl kunnen zij u naar wens adviseren over onze karakteristieke, eigenzinnige en modische merken zoals: MM6, Marc Cain, High, Beate Heymann, Closed, Eva & Claudi, Sylvia Heise, Sport Alm en meer.

Heeft u een favoriete verkoopster? Klik dan hier en kijk wie wanneer werkt of mail voor een speciale afspraak.

Tot ziens bij ons in de winkel en natuurlijk staat het kopje koffie altijd voor u klaar.

Vriendelijke groet,

Loes den Dunnen-Meijer.