Even voorstellen

Jannie Vierstra is oprichtster en oud eigenaresse van Art Nouveau. In 2008 verkocht zij de winkel aan haar dochter Loes. Maar nog steeds is Jannie aan Art Nouveau verbonden als adviseuse, inkoopster en inval kracht.

Esther van der Veen is al meer dan 25 jaar werkzaam in de damesmode, waarvan 20 jaar in de stad Leeuwarden. Esther is dan ook voor veel klanten een vertrouwd gezicht geworden. Op haar 19-jarige is zij al begonnen met het ontwerpen van een eigen kledinglijn en het organiseren van diverse modeshows.  Ook is zij deskundig in het etaleren en stijlen van de winkel. 

Mint Bokma is gediplomeerd Imago- en Kledingstylist, met jarenlange ervaring als adviseuse in het hogere segment damesmode. Zij houdt ervan uw persoonlijkheid te laten stralen d.m.v. het kiezen van de juiste stijl en de bijbehorende mode-accessoires.

Foekje Schakel is sinds 1998 in diverse plaatsen in Friesland actief geweest in de mode en sinds begin 2014 bij Art Nouveau. Het is Foekje haar passie om klanten te adviseren en te kleden en dat doet ze met groot enthousiasme.

Loes Meijer is de eigenaresse van Art Nouveau. Zij volgt alle trends op modegebied en zorgt daarnaast voor de inkoop en styling van de winkel. Hiervoor reist zij de beurzen af in o.a. Berlijn, Parijs, Atlanta en natuurlijk Amsterdam.

Onze professionele verkoopsters/adviseurs hebben allemaal een schat aan ervaring. Met hun kennis van stoffen, kleur en stijl kunnen zij u naar wens adviseren over onze karakteristieke, eigenzinnige en modische merken zoals: Vivienne Westwood, le Tricot Perugia, M+F Girbaud, MarcCain, High, Beate Heymann, Ischiko, Eva & Claudi, Sylvia Heise. Schoenen:  MarcCain, Petra Dieler.

Heeft u een favoriete verkoopster? Klik dan hier en kijk wie wanneer werkt of mail voor een speciale afspraak.