Review

Plaats een review en ding mee naar een tegoed bon ter waarde van €20,-.

Wij zijn iedere dag bezig met het verbeteren van ons product. Om die reden zijn wij zeer benieuwd naar uw mening. U bent onze klant en beste graadmeter! klik hier om uw waardering te geven.

Graag lezen wij, in het daarvoor bestemde kader, uw persoonllijke tips en feedback. Uiteraard kunt u hierin ook aangeven of u dit anoniem wenst te doen.

 

Mevr. C. van Hees

Aanschaf: Kleding

 

Review datum: 13 jan. 2019

 

 

'Ik ben bij u in de zaak geweest. Bij toeval na een museumbezoek. Helemaal blij met mijn nieuwe HIGH kleding. Ik zou dolgraag weten wanneer u nieuwe zomer collectie binnen is. Ik ben geholpen door Loes. Ik reis graag van Heino naar Leeuwarden om weer eens een kijkje in jullie zaak te nemen. Groetjes' 

 

 

Keuze variatie: uitstekend

Maat keuze: uitstekend

Pasvorm: uitstekend

Materialen: uitstekend

Prijs kwaliteit: goed

Service: uitstekend

Klantbehandeling: uitstekend

Sfeer winkel: uitstekend

Kleedruimtes: uitstekend

Bereikbaarheid: voldoende

 

 

 

Mevr. N. Wertien

 

Aanschaf: accessoires

 

 

Review datum: 8 december 2018

 

  • Aanschaf : accessoires
  • Keuze variatie : uitstekend
  • Maat keuze : uitstekend
  • Pasvorm : uitstekend
  • Materialen : uitstekend
  • Prijs Kwaliteit : goed
  • Service : uitstekend
  • Klantbehandeling : uitstekend
  • Sfeer Winkel : uitstekend
  • Kleed Ruimtes : uitstekend
  • Bereikbaarheid : goed

 

'Erg leuke winkel, eigenares is erg vriendelijk en behulpzaam. Top winkel'. 

Beoordeeld met 5 sterren

Mevr. Rinske

Aanschaf: kleding

Review datum: 11-05-2018

´Eigenlijk was alles goed. Keuze variatie, service en klantbehandeling zelf uitstekend wat mij betreft. Super geholpen en erg vriendelijke personeel. Ik kom zeker nog eens terug´.

Beoordeeld met 5 sterren

Mevr. A. Bakker

Aanschaf: kleding
 

Review datum: 17-02-2017
 

  • Keuze variatie: uitstekend
  • Maat keuze:   uitstekend
  • Pasvom  uitstekend
  • Materialen:  uitstekend
  • Prijs Kwaliteit:  uitstekend
  • Service:  uitstekend
  • Klantbehandeling:  uitstekend
  • Sfeer winkel:  uitstekend
  • Kleed ruimtes:  uitstekend
  • Bereikbaarheid:  uitstekend

 

Eerst telefonisch contact gehad met Loes. Super geholpen aan de telefoon. In de winkel werd ik door zowel Loes als Esther geholpen. Dit ging ook geweldig goed. Eerlijk advies gekregen. Het was voor mij de 1e keer bij Art Nouveau maar ik kom zeker weer. De collectie van o.a. High is geweldig groot en heb ik nog niet eerder gezien. Bedankt !!!'.

Anoniem

Aanschaf: kleding / beenmode / accessoires
 

Review datum: 23-08-2016
 

De keuze variatie en prijs/kwaliteit zijn goed. Materialen, klantbehandeling, service en sfeer in de winkel zijn uitstekend; net als de kleedruimtes!
 

Zeer geïnteresseerd in de High Use - collectie en ML, met name de langere jasjes’.

Beoordeeld met 5 sterren

Mevr. P. Visser

Aanschaf: kleding / beenmode

Review datum: 13-05-2016

Net voor het weekeinde nog even bij Art Nouveau langs. Weerbericht slecht en moest nog even iets warms voor het feest op zondag. Wel 3,5 uur binnen geweest en erg goed geslaagd. Personeel bleeft vriendelijk en adviseren tot ik helemaal tevreden was. Wat een top winkel; je betaald iets meer maar het is het zeker waard. Ik kom weer.

Anoniem

Aanschaf: kleding / schoenen

Review datum: 27-04-2016

Keuze is voldoende
Maat keuze goed
Materialen uitstekend
Prijs / kwaliteit voldoende
Sfeer uitstekend
Bereikbaarheid matig

Mevr. K. Merkes

Aanschaf: kleding

Review datum: 29-10-2012

Afgelopen woensdag geweldig geslaagd: o.a. een prachtig donsjack van Girbaud en een broek van High. Ik woon in Noord Holland maar deze winkel staat voor mij op nr. 1 qua collectie, service, sfeer en ruimte. Tot gauw ziens!

Mevr. M. Scalongne

Aanschaf: kleding

Review datum:  26-08-2012

Art Nouveau heeft merken die in geen andere winkel in Leeuwarden te vinden zijn. Zij maken het verschil en zeker als je op zoek bent naar iets bijzonders. Er wordt met je mee gedacht over de keuze van je kleding of wat anders. Dus geen flauwe verkooppraatjes. Volgens mij is er voor iedereen in elke maat wat te vinden. Om dat de kleding geen massaproductie is en heel mooi gemaakt is gaat het jaren mee en is het in principe tijdloos.

Mevr. Bader

Aanschaf: kleding, accessoires

Review datum: 20-07-2012

Eens in de zoveel tijd (zeker al 10 jaar)moet ik even bij Art Nouveau kijken. Helaas woon ik niet in de buurt (100 km rijden)maar het is altijd de moeite waard! Zaterdag twee weken geleden ben ik weer zo goed geslaagd met prachtige kleding, ketting en supertas!! Iedere keer wordt ik zo goed en leuk geholpen en totaal niet opdringerig. Het is een heerlijke ruime winkel met een grote collectie van mijn favoriete merken. Ik ben echt van plan vaker langs te komen!

Mevr. Visser

Aanschaf: kleding

Review datum: 11-06-2012

Op vrijdagmiddag (1-6.) even kijken, ook iets in mijn maat??(34) van mijn favoriete merk MarcCain?? Inderdaad er was keuze, wat ik al geweldig vond. De service en sfeer uitstekend! Heel tevreden met 2 sets de winkel uit. Wat een enthousiaste bediening en een kopje koffie, gewoon heerlijk relaxed!!

Mevr. de Herder-Gorter

Aanschaf: kleding

Review datum: 07-06-2012

De variatie in de kleding is bij Art Nouveau goed net als de maatkeuze. Ook de materialen en prijs kwaliteit vind ik prima. Meer dan goed, uitstekend zelfs, vind ik de service en klantbehandeling. Ik  vind het heel attent dat er een kopje koffie wordt aangeboden - "U komt ook van zo ver". Ook de klanten die niet van ver kwamen, kregen een kopje koffie! Het werkt sfeerverhogend!

Mevr. K. Gliezer

Aanschaf: beenmode en kleding

Review datum: 31-05-2012

De materialen zijn prachtig. De kwaliteit verantwoord het hogere prijs segment. Lekkere ruime kleedruimtes. Fantastische geholpen met professioneel advies. Ik heb een rok met top gekocht die ik zelf nooit zou uitkiezen, maar waar ik zeer blij mee ben. Wat ben ik blij dat jullie Wolford er nu bij hebben. Die prachtig ruime parkeergarage bij de Oldehoven is ook heerlijk.

Mevr. Leupen

Aanschaf: kleding

Review datum: 18-05-2012

Maat en pasvorm prima; zeker met de uitstekende adviezen die je erbij krijgt. De ruime kleedruimtes zijn een verademing. Klantbehandeling is goed, bijna 1 op 1. Art Nouveau ga zo door de sfeer is uitstekend en de koffie met chocolaatje heerlijk. 

review
Naam *
Email *
Telefoonnr *
Aanschaf
slecht matig voldoende goed uitstekend
keuze (variatie)
maat keuze
pasvorm
materialen
prijs / kwaliteit
service
klantbehandeling
sfeer winkel
kleedruimtes
bereikbaarheid
opmerking: (wij stellen een persoonlijke noot, tip of truc zeer op prijs)
Niet alle velden zijn correct ingevuld!