Een impressie van onze collectie vindt u op deze webpagina. Op onze facebook pagina posten wij alle stukken van onze collectie, zodra ze binnen komen. En in het album Sylvia Heise vindt u alles nog eens op een rij  (facebook Art Nouveau Leeuwarden).

Sylvia Heise, de Power-vrouw uit het Oosten, is in Rostock geboren en groeide op in Wismar. Als klein meisje was haar grootste wens om een ​​modeontwerper te worden. Als klein kind tekende ze al prinsessen in prachtige jurken en naaide ze kleren voor poppen en vriendinnen.

Met een studie modevormgeving aan de School of Art in Berlin-Weissensee en haar de latere werk als ontwerper in de VHB Exquisit begon ze haar droom te verwezenlijken.

‘Ik ontwerp voor vrouwen van 17 tot 70 die vertrouwen hebben in het leven en op zoek zijn naar iets speciaals zonder het gevoel van ‘aangekleed’ te hebben’ zegt ze zelf.

Het modelabel SYLVIA HEISE is erin geslaagd sinds het midden van de jaren 1990 te groeien tot een internationaal erkend designer label. De vrouwelijke mode uit Berlijn met haar persoonlijke handschrift staat voor individualiteit en comfort met innovatieve en prachtige stoffen.


.