Een impressie van onze collectie vindt u op deze webpagina. Op onze facebook pagina posten wij alle stukken van onze collectie, zodra ze binnen komen. En in het album Spanx vindt u alles nog eens op een rij  (facebook Art Nouveau Leeuwarden).

Na zelf te hebben ervaren dat ondergoed niet altijd doet wat het zou moeten doen, start Sara Blakely in 2000 met SPANX – een collectie shapewear waarmee elke vrouw haar gardrobe onzekerheden overwint. Ondertussen is SPANX uitgegroeid tot een wereldwijd succes met verkooppunten in meer dan 50 landen.

Want elke vrouw heeft weleens ervaren hoe slecht zittend ondergoed voelt én wat het met je lichaam doet. Bij SPANX hebben ze er een levensmissie van gemaakt dit fenomeen uit te bannen – SPANX staat met hun shapewear dan ook voor het creëren van perfecte vrouwelijke silhouetten, zonder in te leveren op comfort. Upgrade je ondergoed collectie met de bh’s, bodysuits, shorts, camisoles, slip dresses en tanktops van SPANX – daarnaast biedt SPANX ook een compacte collectie soft sportwear met comfortabele leggings en jazz pants.