Een impressie van onze collectie vindt u op deze webpagina. Op onze facebook pagina posten wij alle stukken van onze collectie, zodra ze binnen komen. En in het album Mala Alisha vindt u alles nog eens op een rij  (facebook Art Nouveau Leeuwarden).

MALA ALISHA herfst / wintercollectie 2016  wordt gevormd door de combinatie van hoogwaardige materialen en geaccentueerde kleurenuances. Een perfecte interactie van contrast wordt gemaakt. Casual ontmoet Luxe.

De collectie is geïnspireerd door de cutting-edge van de mode en onderscheidt zich door een sterke focus op fijne stoffen en verfijnde details. Zij zet versterkt in op het it-stuk: bont. Als een pionier van deze trend presenteert deze Salzburger onderneming mooie klassiekers, maar ook verbeterd jonge modellen met een hoge ontwerp-normen.

Met veel kennis en passie ontwerpt het team steeds weer prachtige modellen, en begeleidt de ontwikkeling van het eerste ontwerp tot aan de productie, om de succesvolle signatuur steeds weer te perfectioneren.

 

Veel nadruk wordt gelegd op met name de vacht verwerking om de producties voor 100% te laten voldoen aan de wet- en regelgeving. Naast de innovatieve sjaal-bont combinaties in geweven kwaliteit, zoals de Mala Alisha Classic Naomi, presenteert het label "made in Italy": print modellen met unieke vintage behandeling. Deze mooie prints die overtuigen met heldere kleuren, zetten de verschillende voorstellingen in scene en ontvoeren je in prachtige werelden, zoals voorstellingen van Parijs, Graffiti en Bougainville.