Een impressie van onze collectie vindt u op deze webpagina. Op onze facebook pagina posten wij alle stukken van onze collectie, zodra ze binnen komen. En in het album HIGH vindt u alles nog eens op een rij  (facebook Art Nouveau Leeuwarden).

Design, kwaliteit en draagbaarheid zijn de drie belangrijkste merkwaarden van de Britse ontwerpster, ‘moderne couturier’ Claire Campbell van HIGH. Zij wordt, binnen het hedendaags kledingontwerpen, erkend als toonaangevend creatief talent.

Een verademing in de hedendaagse mode-scene. HIGH wil hedendaagse klassiekers creëren in plaats van kleding van voorbijgaande aard. En HIGH ontwerpt voor dagelijks gebruik in plaats van gelegenheidskleding.

Zoals Claire Campbell zegt: 'De HIGH kleding en accessoires voor vrouwen stralen rust, elegantie en rijkdom uit. Deze traditie kan pas worden overgebracht als de kleding ook deel uitmaakt van het dagelijkse leven. Gedragen dus tijdens werk en privé'.

Het uitgangspunt van deze multifunctionele kleding en accessoires is ontstaan uit groot respect voor traditie en vakmanschap, voor schoonheid geboren uit gemak. Terugkijkend naar de originele, met de hand gestikt, soft-dragende kleding, wil HIGH de kleding essentials maken tot hedendaagse klassiekers voor dagelijks gebruik.

Claire Campbell is gericht op functionele maar toch verfijnd alledaagse couture kleding te creëren met een menselijke touch; kleding gemodelleerd met de hand en met aandacht voor detail.