Een impressie van onze collectie vindt u op deze webpagina. Op onze facebook pagina posten wij alle stukken van onze collectie, zodra ze binnen komen. En in het album Hannes Roether vindt u alles nog eens op een rij  (facebook Art Nouveau Leeuwarden).

Hannes Roether, de ontwerper en naamgever, is een ‘easy going’ kosmopoliet. Hij heeft geen pretenties en dat zie je terug in zijn collectie. Zijn collecties zijn altijd zeer herkenbaar van zijn ontwerphand. De eerste indruk is eenvoud, maar de bijzondere details en accenten vangen daarna de aandacht. 

Het Duitse merk Hannes Roether staat voor trendy, apart en shabby chic en staat garant voor hoge kwaliteit en elegantie. Het wordt gemaakt voor de bewuste vrouw die graag casual maar toch stijlvol gekleed gaat. Persoonlijk open minded en vooral anders dan de doorsnee damesmode.

Hannes maakt zijn vrouwencollectie alweer sinds 2007. De open minded collecties beslaan veel wollen vesten, truien en jurken, maar Hannes Roether maakt ook gebruik van aparte designs voor de geweven stoffen.